Monday, May 02, 2005

[inter-mania] Digest Number 1362

------------------------ Yahoo! Groups Sponsor --------------------~-->
Help save the life of a child. Support St. Jude Children's Research Hospital's
'Thanks & Giving.'
http://us.click.yahoo.com/6iY7fA/5WnJAA/Y3ZIAA/3A0olB/TM
--------------------------------------------------------------------~->

There are 22 messages in this issue.

Topics in this digest:

1. Inter dpt bek kiri berkualitas!
From: Riski Irawan
2. Hot News!
From: Riski Irawan
3. Tanya donk..
From: Riski Irawan
4. RE: Tanya donk..
From: Ronald Tinggogoy
5. Re: RENCANA INTER WEB STORE INDONESIA.........
From: "Aji"
6. ex Allenatore INTER berkunjung ke Indonesia
From: n Justice 4 all
7. Re: Test... Please Ignore
From: "nicolas ardi"
8. Re: INTER 2 - 0 siena "Virus free by ITP Scan Mail"
From: "Dadang Kusnandar"
9. TRANFER MARKET: "FREEBIE, CHEAP N' BARTER, OK BUY NO! "
From: Bramantyo Para Seto
10. Re: TRANFER MARKET: "FREEBIE, CHEAP N' BARTER, OK BUY NO! "
From: diehard bonex
11. test
From: "Dipa Aulia"
12. holla
From: "Uka Saca"
13. Re: holla
From: "Yusep Basarah"
14. RE: holla
From: "Uka Saca"
15. RE: holla
From: "Dipa Aulia"
16. Re: holla "Virus free by ITP Scan Mail"
From: "Dadang Kusnandar"
17. Re: Inter dpt bek kiri berkualitas!
From: anti milanisti
18. Re: holla
From: "El ChInO"
19. Re: Tanya donk..
From: "Yudis.aPL"
20. INTER FOURTH IN IFFHS RANKING
From: "Yudis.aPL"
21. Re: holla "Virus free by ITP Scan Mail"
From: "Yudis.aPL"
22. WASPADA! TRAVEL WARNIING ALA UEFA............
From: Darwin Tantiono

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 1
Date: Sun, 1 May 2005 15:17:20 -0700 (PDT)
From: Riski Irawan
Subject: Inter dpt bek kiri berkualitas!

Tadi pagi saya membaca di salah satu koran nasional, bahwa inter telah mendapatkan salah satu bek kiri yg paling diminati oleh klub2 besar di eropa. Inter telah lama mengamati pemain ini sejak 5 tahun yg lalu ketika dia masih bermain untuk tim yunior di negaranya.Selain Inter, tim italia lainnya seperti Milan dan Juventus juga sangat berminat kepada bek yg bisa juga bermain sbg sayap kiri tsb. Inter sangat beruntung bisa mendapatkannya dengan harga yg amat sangat murah, 10rb euro! keinginan kuat dari pemain tersebut untuk membela Inter membuat tim yg dia bela sebelumnya tidak dapat menampik tawaran dari Inter. Tapi tampaknya Inter akan menggunakan dia sebagai alat barter untuk mendapatkan Gianluca Zambrota dari juve atau ditukar dengan shevcenko, karena milan sangat membutuhkan pelapis paolo maldini yg sudah semakin peyot. Tapi tampaknya Inter akan melepasnya ke juve karen inter sangat membutuhkan bek kiri berkualitas seiring penampilan Favalli yang tidak memuaskan.
Semoga saja Inter tidak melakukan keputusan terburu-buru untuk melepas pemain bertalenta ini, seperti kasus2 terdahulu dimana mereka tidak sabar untuk menunggu pemain2 muda berbakat milik mereka untuk berkembang.
oya, nama pemain tersebut adalah mat halil dari persebaya....

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 2
Date: Sun, 1 May 2005 15:28:00 -0700 (PDT)
From: Riski Irawan
Subject: Hot News!

Ancelotti mendapat tawaran untuk berakting sebagai pemain film layar lebar buatan Hollywood yang kalau dia terima akan mulai di buat bulan juli tahun ini. Warner Bros, perusahaan film tersebut menawarkan bayaran yg cukup besar untuk debutan sekelas ancelotti, 1 juta dollar!
ancelotti dipilih karena WB kesulitan mencari karakter yg pas untuk filmnya tsb, menurut mereka ancelotti adalah orang yg paling cocok untuk memerankan sang tokoh utama tsb.
jika deal maka ancelotti akan berperan sebagai seorang suami dari wilma, pasangannya di film tersebut. judul film itu sendiri adalah THE FLINSTONES, ancelotti menjadi fred flintones nya!
kalo dilihat-lihat sih emang mirip banget....

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 3
Date: Sun, 1 May 2005 15:59:05 -0700 (PDT)
From: Riski Irawan
Subject: Tanya donk..

gw mo tanya nih, status sorondo dan ventola di crystal palace tuh pinjaman atau dijual permanen?
trus, nicola beati sekarang dimana ya? ada lagi, pinilla dah dijual ke sporting? terakhir, kapan ya inter bisa scudetto lagi? udah capek nih nunggunya...
thank atas bantuannya karena gw udah pake bantuan phone a friend dan 50:50, jadi tinggal ask the audience satu2nya harapan gw.

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 4
Date: Mon, 2 May 2005 08:15:31 +0700
From: Ronald Tinggogoy
Subject: RE: Tanya donk..

Jawaban Gua:
Inter Milan akan scudetto musim depan, dan akan diborong dengan Liga
Champion musim depan. Tapi, tak hanya musim depan, Le Grande Inter akan
merajai Scudetto sampai setidaknya 10 kali berturut-turut. Kalau ada tim
lain yang scudetto, itu cuman selingan, dan musim berikutnya akan direbut
oleh INTER lagi dan yang pasti itu tim biru yang lain. Bukan si J****tut
atau M****n.
Oya, untuk musim depan, si J****tut akan terkena degradasi ke seri Z3 karena
kasus Doppingnya tahun 1998 yang sudah mulai terbukti. Katanya jago, tapi
kenapa pake dopping juga. hehehe. Jangan2 si botak Zidane waktu di Madrid
juga ikut nularin hobi nge-drugsnya ke rekan2nya.

ANNNNTIIIIII MILLLLLLLANNNN....

THE ONLY CLUB IN MILANO, IS FC INTERNAZIONALE....

-----Original Message-----
From: Riski Irawan [mailto:ritzqboyssan@yahoo.com]
Sent: Monday, May 02, 2005 5:59 AM
To: inter mania
Subject: [inter-mania] Tanya donk..

gw mo tanya nih, status sorondo dan ventola di crystal palace tuh pinjaman
atau dijual permanen?
trus, nicola beati sekarang dimana ya? ada lagi, pinilla dah dijual ke
sporting? terakhir, kapan ya inter bisa scudetto lagi? udah capek nih
nunggunya...
thank atas bantuannya karena gw udah pake bantuan phone a friend dan 50:50,
jadi tinggal ask the audience satu2nya harapan gw.

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com

_____

Yahoo! Groups Links

* To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/inter-mania/

* To unsubscribe from this group, send an email to:
inter-mania-unsubscribe@yahoogroups.com

* Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service
.

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 5
Date: Mon, 2 May 2005 10:09:39 +0700
From: "Aji"
Subject: Re: RENCANA INTER WEB STORE INDONESIA.........

mas darwin ini saya belum kenal ya?...
atau kemarin di bolpas datang?..
salam kenal bosss...
oh ya, tulisannya besar semua ya....he.he.:))

Rgds

Aji Yudho W
----- Original Message -----
From: "Darwin Tantiono"
To:
Sent: Sunday, May 01, 2005 10:11 PM
Subject: [inter-mania] RENCANA INTER WEB STORE INDONESIA.........

> GW DUKUNG REMBUK HINGGA IKUT GEBUK SIAPA AJA YANG MAU DIGEBUK MASLAH
> INTER WEB STORE INDONESIA YANG RENCANANYA DIBOCORKAN SI ANDU
> ALIAS "ANTU LAUT"!
> PERENCANAANNYA GUE HARAP SIH DIMATANGKAN TERLEBIH DAHULU!
> JANGAN BELUM MATANG NANTI BERIMBAS PADA KONFLIK INTERNAL YANG
> MENGAKIBATKAN PERPECAHAN AKIBAT KETIDAK PERCAYAAN !
> INGAT KATE BUNG KARNO! "JAS MERAH!" "JAngan Sekali-kali MElupakan
> sejaRAH!"
> ac melon pecah dan lahirlah klub idola kita! jangan sampai para inter
> mania terpecah! bersatu kita padu bercerai kawin lagi!
> jika pecah berarti membeli!
> --- In inter-mania@yahoogroups.com, "Darwin Tantiono"
> wrote:
> > GUE MILIH 50:50. RESIKO UNTUNG KITA BAGI 2!
> > RESIKO RUGI KITA BAGI 2! 50 UNTUK MELONISTI STRS AMA 50 BUAT
> > JUVENTINI PELAYAN SEXY!
> >
> > --- In inter-mania@yahoogroups.com, Presidente Giacinto to Moratti
> > wrote:
> > > HAHAHA... SEMANGAT SIH SEMANGAT...
> > > TAPI GW RADA BINUN NEEH, APACIH MAKCUDNYA..??
> > > NGASIH CLUE-NYA YANG SEMUA BISA NGERTI DONK, JANGAN
> > > SUSE-SUSE YEE... AYE KAGAK NGARTII.... APA PERLU ANE
> > > PAKE TIGA PILIHAN :
> > > - ASK THE AUDIENCE
> > > - 50 : 50
> > > - CALL FRIEND
> > >
> > > forzaInter
> > >
> > > --- Darwin Tantiono
> > > wrote:
> > >
> > > --deleted--
> > >
> > > > SAYEMBARA: BARANG SIAPA YANG MEMILIKI RUDAL SCUD
> > > > ANTI BALISTIK HARAP SEGERA MEMBERITAHU SAYA. KALO
> > > > TIDAK JANGAN SAMPAI KENA RAZIA KAYAK DIAMBON LHO.
> > > > PALING AMAN DITITIPIN GUE! TAPI GUE GAK JAMIN KALO
> > > > SCUD NYA GAK GUE PAKE MENYERANG DELLE ALPI +
> > > > MELONLAB!!!!!!
> > > > JADI BAGI MELONISTI + JXXXXTINI PELAYAN SEXY YANG
> > > > UDEH STRESS SEGERA MENDAFTAR UNTUK BERGABUNG
> > > > MENYERANG 2 FASILITAS TERORIS YANG BARU SAJA DIRILIS
> > > > OLEH USA!!!!!
> > > > CEPAT! PESERTA TERBATAS!
> > > > NOTES: PARA INTERISTI TIDAK BERTANGGUNG JAWAB ATAS
> > > > TERTANGKAPNYA PARA PELAKU YANG MENJADI TERORIS
> > > > NEO-NASIB........
> > > > FORZA INTER!
> > > >
> > > > Riski Irawan wrote:
> > > > Melihat pertandingan2 inter musim ini, kayaknya
> > > > titik lemah inter cuman di posisi bek kiri yg
> > > > ditempati favalli, selain kiper tentu saja.
> > > > tapi sejauh ini kok inter adem2 aja ya seperti gak
> > > > ada niat untuk membeli pemain belakang berkualitas?
> > > > yg sering gue baca, inter justru sibuk mengejar2
> > > > pemain tengah...
> > > > kalo inter bener2 menginginkan chivu, itu akan
> > > > menjadi transfer yg akan menentukan pencapaian inter
> > > > musim depan.
> > > >
> > > > __________________________________________________
> > > > Do You Yahoo!?
> > > > Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam
> > > > protection around
> > > > http://mail.yahoo.com
> > > >
> > > > ---------------------------------
> > > > Yahoo! Groups Links
> > > >
> > > > To visit your group on the web, go to:
> > > > http://groups.yahoo.com/group/inter-mania/
> > > >
> > > > To unsubscribe from this group, send an email to:
> > > > inter-mania-unsubscribe@yahoogroups.com
> > > >
> > > > Your use of Yahoo! Groups is subject to the
> > > > Yahoo! Terms of Service.
> > > >
> > > >
> > > >
> > > >
> > > > ---------------------------------
> > > > Yahoo! Messenger - Communicate instantly..."Ping"
> > > > your friends today! Download Messenger Now
> > >
> > >
> > > __________________________________________________
> > > Do You Yahoo!?
> > > Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
> > > http://mail.yahoo.com
>
>
>
>
>
>
>
> Yahoo! Groups Links
>
>
>
>
>
>
>

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 6
Date: Sun, 1 May 2005 19:14:41 -0700 (PDT)
From: n Justice 4 all
Subject: ex Allenatore INTER berkunjung ke Indonesia

interclubindonesia.org:
Hari Minggu kemarin, ex Allenatore INTER berkunjung ke Indonesia. Dia berada di Megasport Senayan untuk memantau pemain muda Indonesia, sekaligus melihat Inter Club Indonesia berlaga pada event ultah TV 7. Pada awalnya, banyak yg tidak ngeh akan keberadaannya, tetapi salah satu member kita dengan mata telanjang melihatnya dengan jelas.... tidak salah lagi itu Hector Cuper !!!
Tapi sayangnya, begitu paparazzi kita mengejar utk mendapatkan foto exclusifnya, ia telah menghilang ditengah hiruk pikuk keramaian bagaikan ditelan bumi, sampai tukang teh botol pun tidak tahu ia pergi kemana. Ditengarai kedatangnnya memnag secara diam-diam demi privacy nya agar tidak terganggu.

demikian reporter gadungan melaporkan....


Kalo ada duit yang basah, jangan di garang di atas kompor. Kalo ada kata saya yang salah, jangan disangka provokator.

Wassalamu'alaikum wr wb

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 7
Date: Sun, 01 May 2005 23:39:13 -0500
From: "nicolas ardi"
Subject: Re: Test... Please Ignore

[This message is not in displayable format]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 8
Date: Mon, 2 May 2005 13:11:49 +0700
From: "Dadang Kusnandar"
Subject: Re: INTER 2 - 0 siena "Virus free by ITP Scan Mail"

ternyata V32 belum habis........
----- Original Message -----
From: inter-mania@yahoogroups.com
To: inter-mania@yahoogroups.com
Sent: Sunday, May 01, 2005 11:16 PM
Subject: Re: [inter-mania] INTER 2 - 0 siena "Virus free by ITP Scan Mail"

hore menang lagi....hore

BRAVO INTER

muswarah wrote:
FT Inter Milan [2 - 0] Siena

2' [1 - 0] J. Cruz (pen.)

30' [2 - 0] C. Vieri

Copyright © 1998-2005 LiveScore.com

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com

Yahoo! Groups Links

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com

------------------------------------------------------------------------------
Yahoo! Groups Links

a.. To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/inter-mania/

b.. To unsubscribe from this group, send an email to:
inter-mania-unsubscribe@yahoogroups.com

c.. Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 9
Date: Sun, 1 May 2005 22:00:07 -0700 (PDT)
From: Bramantyo Para Seto
Subject: TRANFER MARKET: "FREEBIE, CHEAP N' BARTER, OK BUY NO! "

"It's normal to write and talk so much about players
who could arrive or leave. It always happens at the
end of a season. But we have to try and end the year
well on the pitch, then we will see what happens. As
far as the transfer market is concerned, there's
nothing definite at the moment."

"We need to work on what we have," said Tronchetti
Provera about the transfer market. "This isn't the
moment for dreams, it's the moment to be concrete, and
in any case we already have dreams in in the team. To
win Inter need to be consistent and have a bit of
patience."

According to the Telecom Italia number one, who is
also an Inter shareholder and fan, the analysis of
Mancini's first season is positive: "He has restored
good football to Inter."

atas pendapat diatas maka inter mengeluarkan buletin
di inter@edisport.it - www.edisport.it bahwa inter
mengunakan primavera-nya yang lagi sangat baik di liga
saat ini dan memanggil kembali seluruh pemain muda
pinjaman di seluruh klub termasuk SPEZIA CALCIO (satu
induk semang sama inter) untuk dianalisa dan yang
jelek akan dibuat barter untuk pemain yang dipinjam
inter saat ini (JSV).

inilah laporan dari InterClubIndonesia News Reports.
terima kasih.

THIS IS OTHERS SHAREHOLDERS 'CONFEDENTIAL' RESULTS
jadi untuk para interisti, anda tentukan pendapat anda sendiri?

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 10
Date: Sun, 1 May 2005 23:39:36 -0700 (PDT)
From: diehard bonex
Subject: Re: TRANFER MARKET: "FREEBIE, CHEAP N' BARTER, OK BUY NO! "



Inter join Gilardino race
Saturday 30 April, 2005

The Nerazzurri are ready to challenge local rivals Milan for the signature of Italian international Alberto Gilardino.

Regardless of whether or not Parma manage to avoid relegation, their star striker is expected to leave the club at the end of this season and he is not short of options.

Real Madrid, Chelsea, Juventus and Valencia have all been linked, though many newspapers suggest that a deal with Milan has already been struck.

Nonetheless, Inter are prepared to intervene with a large cash sum – plus the offer of players such as Giorgos Karagounis, Emre Belozoglu and Carlos Gamarra – to tempt him into the other side of the San Siro.

Patron Massimo Moratti agreed a budget of £21.6m in order to reinforce the squad during this week’s shareholders’ meeting and the first objective is to buy out all of Juan Sebastian Veron’s contract from Chelsea.

With the likely departure of Christian Vieri and Alvaro Recoba, new forwards are needed and Gilardino has already replaced the centre-forward in the Italy line-up.

Should they fail to capture the Parma star, then Inter’s next preference would be Marco Di Vaio, who has struggled to settle in at Valencia and was already close to joining Roberto Mancini during his Lazio years.

Reinforcements are also required in defence, with Roma’s Cristian Chivu – also a target for Milan and Juve – and Bianconeri star Gianluca Zambrotta earmarked.

===
menurut berita diatas
budget transfer musim panas inter yang disetujui pemegang saham adalah sekitar 21.6 juta pound.
Kalau bisa sich, mending inter ga usah ikutan berburu gilardino, terlalu mahal...
mending memperkuat lini belakang.

Budget £21.6m

sell:
Recoba £6m
Emre £6m
Vieri £4m
VDM £3m
C. Zanetti £4m

Total potential budget £44.6m

Buy:
Veron £7m
Chivu £12m
Esposito £6m
Luisao £3m + Kara
Makinwa £4m
frey £5m
masih ada dana sisa sekitar 7m buat beli pelapis veron as playmaker

Mancini sudah mengindikasikan dia akan memakai pola 4-3-3 tahun depan, so formasi inter tahun depan...

----frey----

JZ-----------cordoba------------luisao/matrix-----------chivu

stankovic-----------cambiasso-----------veron

esposito-------------adriano---------------martins/makinwa

INTER per sempre!!!
FORZA RAGAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Bramantyo Para Seto wrote:

"It's normal to write and talk so much about players
who could arrive or leave. It always happens at the
end of a season. But we have to try and end the year
well on the pitch, then we will see what happens. As
far as the transfer market is concerned, there's
nothing definite at the moment."

"We need to work on what we have," said Tronchetti
Provera about the transfer market. "This isn't the
moment for dreams, it's the moment to be concrete, and
in any case we already have dreams in in the team. To
win Inter need to be consistent and have a bit of
patience."

According to the Telecom Italia number one, who is
also an Inter shareholder and fan, the analysis of
Mancini's first season is positive: "He has restored
good football to Inter."

atas pendapat diatas maka inter mengeluarkan buletin
di inter@edisport.it - www.edisport.it bahwa inter
mengunakan primavera-nya yang lagi sangat baik di liga
saat ini dan memanggil kembali seluruh pemain muda
pinjaman di seluruh klub termasuk SPEZIA CALCIO (satu
induk semang sama inter) untuk dianalisa dan yang
jelek akan dibuat barter untuk pemain yang dipinjam
inter saat ini (JSV).

inilah laporan dari InterClubIndonesia News Reports.
terima kasih.

THIS IS OTHERS SHAREHOLDERS 'CONFEDENTIAL' RESULTS
jadi untuk para interisti, anda tentukan pendapat anda sendiri?

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 11
Date: Mon, 2 May 2005 15:01:46 +0700
From: "Dipa Aulia"
Subject: test

test

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 12
Date: Mon, 2 May 2005 15:10:33 +0700
From: "Uka Saca"
Subject: holla

gw gabung lagi nih... setelah sekian lama gak bisa nerima email.
Salam kampak eh kompak,

Uka Saca

-----Original Message-----
From: inter-mania@yahoogroups.com [mailto:inter-mania@yahoogroups.com]On Behalf Of Dipa Aulia
Sent: Monday, May 02, 2005 3:02 PM
To: inter-mania@yahoogroups.com
Subject: [inter-mania] test

test

_____

Yahoo! Groups Links

* To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/inter-mania/

* To unsubscribe from this group, send an email to:
inter-mania-unsubscribe@yahoogroups.com

* Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service .

CAUTIONARY NOTE:
This communication is confidential and privileged and may not be read, copied or disclosed or used by any person other than the stated addressee. Any unauthorized use, copying or disclosure is strictly prohibited and may be unlawful. If you have received this email in error or by mistake, please notify us immediately and delete it from your system. Any confidentiality and privilege of this email is not waived because the email has been sent to you due to such error or mistake.

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 13
Date: Mon, 2 May 2005 15:14:30 +0700
From: "Yusep Basarah"
Subject: Re: holla

Selamat Datang UKA !
Gimana kabarnya sekarang??

salam hangat,
Sikasep

----- Original Message -----
From: Uka Saca
To: inter-mania@yahoogroups.com
Sent: 2005-05-02 Monday 15:10
Subject: [inter-mania] holla

gw gabung lagi nih... setelah sekian lama gak bisa nerima email.
Salam kampak eh kompak,

Uka Saca
-----Original Message-----
From: inter-mania@yahoogroups.com [mailto:inter-mania@yahoogroups.com]On Behalf Of Dipa Aulia
Sent: Monday, May 02, 2005 3:02 PM
To: inter-mania@yahoogroups.com
Subject: [inter-mania] test

test

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 14
Date: Mon, 2 May 2005 15:30:21 +0700
From: "Uka Saca"
Subject: RE: holla

seperti biasa so far so good lah..
Hidup GOBIN !!!

-----Original Message-----
From: inter-mania@yahoogroups.com [mailto:inter-mania@yahoogroups.com]On Behalf Of Yusep Basarah
Sent: Monday, May 02, 2005 3:15 PM
To: inter-mania@yahoogroups.com
Subject: Re: [inter-mania] holla

Selamat Datang UKA !
Gimana kabarnya sekarang??

salam hangat,
Sikasep

----- Original Message -----
From: Uka Saca
To: inter-mania@yahoogroups.com
Sent: 2005-05-02 Monday 15:10
Subject: [inter-mania] holla

gw gabung lagi nih... setelah sekian lama gak bisa nerima email.
Salam kampak eh kompak,

Uka Saca

-----Original Message-----
From: inter-mania@yahoogroups.com [mailto:inter-mania@yahoogroups.com]On Behalf Of Dipa Aulia
Sent: Monday, May 02, 2005 3:02 PM
To: inter-mania@yahoogroups.com
Subject: [inter-mania] test

test

_____

Yahoo! Groups Links

* To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/inter-mania/

* To unsubscribe from this group, send an email to:
inter-mania-unsubscribe@yahoogroups.com

* Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service .

CAUTIONARY NOTE:
This communication is confidential and privileged and may not be read, copied or disclosed or used by any person other than the stated addressee. Any unauthorized use, copying or disclosure is strictly prohibited and may be unlawful. If you have received this email in error or by mistake, please notify us immediately and delete it from your system. Any confidentiality and privilege of this email is not waived because the email has been sent to you due to such error or mistake.

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 15
Date: Mon, 2 May 2005 15:59:23 +0700
From: "Dipa Aulia"
Subject: RE: holla

bung Uka, gimana?? dah lahiran blomm tuh uka junior??? ente kmane aje, kagak
pernah ngikut kopi darat lagi....

-----Original Message-----
From: inter-mania@yahoogroups.com [mailto:inter-mania@yahoogroups.com]On
Behalf Of Uka Saca
Sent: 02 Mei 2005 15:30
To: inter-mania@yahoogroups.com
Subject: RE: [inter-mania] holla

seperti biasa so far so good lah..
Hidup GOBIN !!!

-----Original Message-----
From: inter-mania@yahoogroups.com [mailto:inter-mania@yahoogroups.com]On
Behalf Of Yusep Basarah
Sent: Monday, May 02, 2005 3:15 PM
To: inter-mania@yahoogroups.com
Subject: Re: [inter-mania] holla

Selamat Datang UKA !
Gimana kabarnya sekarang??

salam hangat,
Sikasep

----- Original Message -----
From: Uka Saca
To: inter-mania@yahoogroups.com
Sent: 2005-05-02 Monday 15:10
Subject: [inter-mania] holla

gw gabung lagi nih... setelah sekian lama gak bisa nerima email.
Salam kampak eh kompak,

Uka Saca

-----Original Message-----
From: inter-mania@yahoogroups.com
[mailto:inter-mania@yahoogroups.com]On Behalf Of Dipa Aulia
Sent: Monday, May 02, 2005 3:02 PM
To: inter-mania@yahoogroups.com
Subject: [inter-mania] test

test

_____

Yahoo! Groups Links

* To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/inter-mania/

* To unsubscribe from this group, send an email to:
inter-mania-unsubscribe@yahoogroups.com

* Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service
.

CAUTIONARY NOTE:

This communication is confidential and privileged and may not be read,
copied or disclosed or used by any person other than the stated addressee.
Any unauthorized use, copying or disclosure is strictly prohibited and may
be unlawful. If you have received this email in error or by mistake, please
notify us immediately and delete it from your system. Any confidentiality
and privilege of this email is not waived because the email has been sent to
you due to such error or mistake.

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 16
Date: Mon, 2 May 2005 17:41:03 +0700
From: "Dadang Kusnandar"
Subject: Re: holla "Virus free by ITP Scan Mail"

Gobin udah ekstradisi......
----- Original Message -----
From: inter-mania@yahoogroups.com
To: inter-mania@yahoogroups.com
Sent: Monday, May 02, 2005 3:30 PM
Subject: RE: [inter-mania] holla "Virus free by ITP Scan Mail"

seperti biasa so far so good lah..
Hidup GOBIN !!!

-----Original Message-----
From: inter-mania@yahoogroups.com [mailto:inter-mania@yahoogroups.com]On Behalf Of Yusep Basarah
Sent: Monday, May 02, 2005 3:15 PM
To: inter-mania@yahoogroups.com
Subject: Re: [inter-mania] holla

Selamat Datang UKA !
Gimana kabarnya sekarang??

salam hangat,
Sikasep

----- Original Message -----
From: Uka Saca
To: inter-mania@yahoogroups.com
Sent: 2005-05-02 Monday 15:10
Subject: [inter-mania] holla

gw gabung lagi nih... setelah sekian lama gak bisa nerima email.
Salam kampak eh kompak,

Uka Saca
-----Original Message-----
From: inter-mania@yahoogroups.com [mailto:inter-mania@yahoogroups.com]On Behalf Of Dipa Aulia
Sent: Monday, May 02, 2005 3:02 PM
To: inter-mania@yahoogroups.com
Subject: [inter-mania] test

test

----------------------------------------------------------------------------
Yahoo! Groups Links

a.. To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/inter-mania/

b.. To unsubscribe from this group, send an email to:
inter-mania-unsubscribe@yahoogroups.com

c.. Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

CAUTIONARY NOTE:

This communication is confidential and privileged and may not be read, copied or disclosed or used by any person other than the stated addressee. Any unauthorized use, copying or disclosure is strictly prohibited and may be unlawful. If you have received this email in error or by mistake, please notify us immediately and delete it from your system. Any confidentiality and privilege of this email is not waived because the email has been sent to you due to such error or mistake.

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 17
Date: Mon, 2 May 2005 11:10:25 +0100 (BST)
From: anti milanisti
Subject: Re: Inter dpt bek kiri berkualitas!

ha....ha... lumayan lucu...kalo gw sih milih Erik Setiawan aja dari Persib

Riski Irawan wrote:Tadi pagi saya membaca di salah satu koran nasional, bahwa inter telah mendapatkan salah satu bek kiri yg paling diminati oleh klub2 besar di eropa. Inter telah lama mengamati pemain ini sejak 5 tahun yg lalu ketika dia masih bermain untuk tim yunior di negaranya.Selain Inter, tim italia lainnya seperti Milan dan Juventus juga sangat berminat kepada bek yg bisa juga bermain sbg sayap kiri tsb. Inter sangat beruntung bisa mendapatkannya dengan harga yg amat sangat murah, 10rb euro! keinginan kuat dari pemain tersebut untuk membela Inter membuat tim yg dia bela sebelumnya tidak dapat menampik tawaran dari Inter. Tapi tampaknya Inter akan menggunakan dia sebagai alat barter untuk mendapatkan Gianluca Zambrota dari juve atau ditukar dengan shevcenko, karena milan sangat membutuhkan pelapis paolo maldini yg sudah semakin peyot. Tapi tampaknya Inter akan melepasnya ke juve karen inter sangat membutuhkan bek kiri berkualitas seiring penampilan
Favalli yang tidak memuaskan.
Semoga saja Inter tidak melakukan keputusan terburu-buru untuk melepas pemain bertalenta ini, seperti kasus2 terdahulu dimana mereka tidak sabar untuk menunggu pemain2 muda berbakat milik mereka untuk berkembang.
oya, nama pemain tersebut adalah mat halil dari persebaya....

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com

---------------------------------
Yahoo! Groups Links

To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/inter-mania/

To unsubscribe from this group, send an email to:
inter-mania-unsubscribe@yahoogroups.com

Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

---------------------------------
Yahoo! Messenger - Communicate instantly..."Ping" your friends today! Download Messenger Now

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 18
Date: Mon, 2 May 2005 18:42:09 +0700
From: "El ChInO"
Subject: Re: holla

maaf kang UKA gobin telah out gara-gara Edhu tuh sialan padahal andalan ane sebagai sesama suku india ..... :)
Ciaoo
A R
----- Original Message -----
From: Uka Saca
To: inter-mania@yahoogroups.com
Sent: Monday, May 02, 2005 3:30 PM
Subject: RE: [inter-mania] holla

seperti biasa so far so good lah..
Hidup GOBIN !!!

-----Original Message-----
From: inter-mania@yahoogroups.com [mailto:inter-mania@yahoogroups.com]On Behalf Of Yusep Basarah
Sent: Monday, May 02, 2005 3:15 PM
To: inter-mania@yahoogroups.com
Subject: Re: [inter-mania] holla

Selamat Datang UKA !
Gimana kabarnya sekarang??

salam hangat,
Sikasep

----- Original Message -----
From: Uka Saca
To: inter-mania@yahoogroups.com
Sent: 2005-05-02 Monday 15:10
Subject: [inter-mania] holla

gw gabung lagi nih... setelah sekian lama gak bisa nerima email.
Salam kampak eh kompak,

Uka Saca
-----Original Message-----
From: inter-mania@yahoogroups.com [mailto:inter-mania@yahoogroups.com]On Behalf Of Dipa Aulia
Sent: Monday, May 02, 2005 3:02 PM
To: inter-mania@yahoogroups.com
Subject: [inter-mania] test

test

----------------------------------------------------------------------------
Yahoo! Groups Links

a.. To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/inter-mania/

b.. To unsubscribe from this group, send an email to:
inter-mania-unsubscribe@yahoogroups.com

c.. Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

CAUTIONARY NOTE:

This communication is confidential and privileged and may not be read, copied or disclosed or used by any person other than the stated addressee. Any unauthorized use, copying or disclosure is strictly prohibited and may be unlawful. If you have received this email in error or by mistake, please notify us immediately and delete it from your system. Any confidentiality and privilege of this email is not waived because the email has been sent to you due to such error or mistake.

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 19
Date: Mon, 2 May 2005 21:42:45 +0700
From: "Yudis.aPL"
Subject: Re: Tanya donk..

THERE ARE ONLY 2 FOOTBALL CLUBS IN MILAN :

1. FC INTERNAZIONALE MILANO

2. FC INTERNAZIONALE MILANO RESERVED TEAM

Awas kalo sampe salah .... !!!!

On 5/2/05, Ronald Tinggogoy wrote:
>
> Jawaban Gua:
> Inter Milan akan scudetto musim depan, dan akan diborong dengan Liga
> Champion musim depan. Tapi, tak hanya musim depan, Le Grande Inter akan
> merajai Scudetto sampai setidaknya 10 kali berturut-turut. Kalau ada tim
> lain yang scudetto, itu cuman selingan, dan musim berikutnya akan direbut
> oleh INTER lagi dan yang pasti itu tim biru yang lain. Bukan si J****tut
> atau M****n.
> Oya, untuk musim depan, si J****tut akan terkena degradasi ke seri Z3
> karena kasus Doppingnya tahun 1998 yang sudah mulai terbukti. Katanya jago,
> tapi kenapa pake dopping juga. hehehe. Jangan2 si botak Zidane waktu di
> Madrid juga ikut nularin hobi nge-drugsnya ke rekan2nya.
> ANNNNTIIIIII MILLLLLLLANNNN....
> THE ONLY CLUB IN MILANO, IS FC INTERNAZIONALE....
>
> -----Original Message-----
> *From:* Riski Irawan [mailto:ritzqboyssan@yahoo.com]
> *Sent:* Monday, May 02, 2005 5:59 AM
> *To:* inter mania
> *Subject:* [inter-mania] Tanya donk..
>
> gw mo tanya nih, status sorondo dan ventola di crystal palace tuh pinjaman
> atau dijual permanen?
> trus, nicola beati sekarang dimana ya? ada lagi, pinilla dah dijual ke
> sporting? terakhir, kapan ya inter bisa scudetto lagi? udah capek nih
> nunggunya...
> thank atas bantuannya karena gw udah pake bantuan phone a friend dan
> 50:50, jadi tinggal ask the audience satu2nya harapan gw.
>
> __________________________________________________
> Do You Yahoo!?
> Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
> http://mail.yahoo.com
> ------------------------------
> *Yahoo! Groups Links*
>
> - To visit your group on the web, go to:
> http://groups.yahoo.com/group/inter-mania/
> - To unsubscribe from this group, send an email to:
> inter-mania-unsubscribe@yahoogroups.com
> - Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of
> Service .
>
>

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 20
Date: Mon, 2 May 2005 21:44:30 +0700
From: "Yudis.aPL"
Subject: INTER FOURTH IN IFFHS RANKING

INTER FOURTH IN IFFHS RANKING
* Monday, 02 May 2005 12:03:38 *

MILAN - (ANSA) - With 248 points, Inter are currently fourth in the IFFHS
(International Federation of Football History and Statistics) Club World
Ranking, behind Manchester United (264 points), AC Milan (261) and Boca
Juniors (250). After Inter come Newcastle (247), Monaco (237), Chelsea
(233), Schalke 04 (231), Arsenal (231) and Bayern Munich (229).

-----
Ada yang tahu cara penilain IFFHS ini ?

Best Regards n God Bless U
- yudis.aPL -

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 21
Date: Mon, 2 May 2005 21:46:42 +0700
From: "Yudis.aPL"
Subject: Re: holla "Virus free by ITP Scan Mail"

Kalo gue sih sebenernya "...HIDUP DIANA....!!!" :-(

On 5/2/05, Dadang Kusnandar wrote:
>
> Gobin udah ekstradisi......
>
> ----- Original Message -----
> *From:* inter-mania@yahoogroups.com
> *To:* inter-mania@yahoogroups.com
> *Sent:* Monday, May 02, 2005 3:30 PM
> *Subject:* RE: [inter-mania] holla "Virus free by ITP Scan Mail"
>
> seperti biasa so far so good lah..
> Hidup GOBIN !!!
>
> -----Original Message-----
> *From:* inter-mania@yahoogroups.com [mailto:inter-mania@yahoogroups.com]*On
> Behalf Of *Yusep Basarah
> *Sent:* Monday, May 02, 2005 3:15 PM
> *To:* inter-mania@yahoogroups.com
> *Subject:* Re: [inter-mania] holla
>
> Selamat Datang UKA !
> Gimana kabarnya sekarang??
> salam hangat,
> Sikasep
>
> ----- Original Message -----
> *From:* Uka Saca
> *To:* inter-mania@yahoogroups.com
> *Sent:* 2005-05-02 Monday 15:10
> *Subject:* [inter-mania] holla
>
> gw gabung lagi nih... setelah sekian lama gak bisa nerima email.
> Salam kampak eh kompak,
> Uka Saca
>
> -----Original Message-----
> *From:* inter-mania@yahoogroups.com [mailto:inter-mania@yahoogroups.com]*On
> Behalf Of *Dipa Aulia
> *Sent:* Monday, May 02, 2005 3:02 PM
> *To:* inter-mania@yahoogroups.com
> *Subject:* [inter-mania] test
>
> test
>
> CAUTIONARY NOTE:
>
> This communication is confidential and privileged and may not be read,
> copied or disclosed or used by any person other than the stated addressee.
> Any unauthorized use, copying or disclosure is strictly prohibited and may
> be unlawful. If you have received this email in error or by mistake, please
> notify us immediately and delete it from your system. Any confidentiality
> and privilege of this email is not waived because the email has been sent to
> you due to such error or mistake.
>
>
> ------------------------------
> *Yahoo! Groups Links*
>
> - To visit your group on the web, go to:
> http://groups.yahoo.com/group/inter-mania/
> - To unsubscribe from this group, send an email to:
> inter-mania-unsubscribe@yahoogroups.com
> - Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of
> Service .
>
>

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

Message: 22
Date: Mon, 2 May 2005 16:20:55 +0100 (BST)
From: Darwin Tantiono
Subject: WASPADA! TRAVEL WARNIING ALA UEFA............

BELI... JUAAL.... UDAH AH CAPEK MIKIRIIIN JUAL BELI!
YANG PENTINK... GUA MAU INTER SIAGA UNTUK MENYAMBUT 2005-2006 DENGAN PEMAIN ASLI BINAANNYA YANG DIIIPERBANYAK AGAR TIDAAK KENA DIS UEFA LAGI JELANG PEMBERLAKUAN PERATURAN DIIIMANA SETIAP KLUB EROPAA YANG BERLAGA DIAJANG YANG DIIINDUKSEMANGI UEFA APAD STIAP LAGA MINIIMAL HARUS MENYERTAI 4-5 PLAYER ASLI BINAAAN KLUB!!!!!!!!! NAH LHO.... APA SEKARANG INTERNAZIONALE UDAH SIAP?
BUNUH MELONISTI? CARANYA : DIMAKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUNUH JUVENTINI PELAYAN SEXY? CARANYA : SIAP2 BAWA SHOTGUN & KONDOM!!!!!!!!!!!!!!!
INTERNAZIONALE! JUST THE REAL KIING OF MIILANO!!!!!!!!!!
KING OF ITALY!
ANTI KALAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LEBIH BAIK SERI DARI PADA KALAH!!!!!!!!!!!!!
LEBIH BAIK MENANG DARIPADA SERI!!!!!!!!!!!!!!!!!

diehard bonex wrote:


Inter join Gilardino race
Saturday 30 April, 2005

The Nerazzurri are ready to challenge local rivals Milan for the signature of Italian international Alberto Gilardino.

Regardless of whether or not Parma manage to avoid relegation, their star striker is expected to leave the club at the end of this season and he is not short of options.

Real Madrid, Chelsea, Juventus and Valencia have all been linked, though many newspapers suggest that a deal with Milan has already been struck.

Nonetheless, Inter are prepared to intervene with a large cash sum – plus the offer of players such as Giorgos Karagounis, Emre Belozoglu and Carlos Gamarra – to tempt him into the other side of the San Siro.

Patron Massimo Moratti agreed a budget of £21.6m in order to reinforce the squad during this week’s shareholders’ meeting and the first objective is to buy out all of Juan Sebastian Veron’s contract from Chelsea.

With the likely departure of Christian Vieri and Alvaro Recoba, new forwards are needed and Gilardino has already replaced the centre-forward in the Italy line-up.

Should they fail to capture the Parma star, then Inter’s next preference would be Marco Di Vaio, who has struggled to settle in at Valencia and was already close to joining Roberto Mancini during his Lazio years.

Reinforcements are also required in defence, with Roma’s Cristian Chivu – also a target for Milan and Juve – and Bianconeri star Gianluca Zambrotta earmarked.

===
menurut berita diatas
budget transfer musim panas inter yang disetujui pemegang saham adalah sekitar 21.6 juta pound.
Kalau bisa sich, mending inter ga usah ikutan berburu gilardino, terlalu mahal...
mending memperkuat lini belakang.

Budget £21.6m

sell:
Recoba £6m
Emre £6m
Vieri £4m
VDM £3m
C. Zanetti £4m

Total potential budget £44.6m

Buy:
Veron £7m
Chivu £12m
Esposito £6m
Luisao £3m + Kara
Makinwa £4m
frey £5m
masih ada dana sisa sekitar 7m buat beli pelapis veron as playmaker

Mancini sudah mengindikasikan dia akan memakai pola 4-3-3 tahun depan, so formasi inter tahun depan...

----frey----

JZ-----------cordoba------------luisao/matrix-----------chivu

stankovic-----------cambiasso-----------veron

esposito-------------adriano---------------martins/makinwa

INTER per sempre!!!
FORZA RAGAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Bramantyo Para Seto wrote:

"It's normal to write and talk so much about players
who could arrive or leave. It always happens at the
end of a season. But we have to try and end the year
well on the pitch, then we will see what happens. As
far as the transfer market is concerned, there's
nothing definite at the moment."

"We need to work on what we have," said Tronchetti
Provera about the transfer market. "This isn't the
moment for dreams, it's the moment to be concrete, and
in any case we already have dreams in in the team. To
win Inter need to be consistent and have a bit of
patience."

According to the Telecom Italia number one, who is
also an Inter shareholder and fan, the analysis of
Mancini's first season is positive: "He has restored
good football to Inter."

atas pendapat diatas maka inter mengeluarkan buletin
di inter@edisport.it - www.edisport.it bahwa inter
mengunakan primavera-nya yang lagi sangat baik di liga
saat ini dan memanggil kembali seluruh pemain muda
pinjaman di seluruh klub termasuk SPEZIA CALCIO (satu
induk semang sama inter) untuk dianalisa dan yang
jelek akan dibuat barter untuk pemain yang dipinjam
inter saat ini (JSV).

inilah laporan dari InterClubIndonesia News Reports.
terima kasih.

THIS IS OTHERS SHAREHOLDERS 'CONFEDENTIAL' RESULTS
jadi untuk para interisti, anda tentukan pendapat anda sendiri?

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com

---------------------------------
Yahoo! Groups Links

To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/inter-mania/

To unsubscribe from this group, send an email to:
inter-mania-unsubscribe@yahoogroups.com

Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of Service.

---------------------------------
Yahoo! Messenger - Communicate instantly..."Ping" your friends today! Download Messenger Now

[This message contained attachments]

________________________________________________________________________
________________________________________________________________________

------------------------------------------------------------------------
Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
http://groups.yahoo.com/group/inter-mania/

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
inter-mania-unsubscribe@yahoogroups.com

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
http://docs.yahoo.com/info/terms/

------------------------------------------------------------------------

0 Comments:

Post a Comment

<< Home